/HUMER nosies higienos priemonė
HUMER-hygiene du nez - bebe adultes

Medicinos priemonė

HUMER nosies higienos priemonė

  • HUMER nosies higienos priemonė
HUMER-hygiene du nez - bebe adultes

Medicinos priemonė

  • Neskiestas jūros vanduo

  • Natūraliai praturtinta mikroelementais, kurių randama jūros vandenyje

  • HUMER nosies higienos priemonė

2020-07-20T18:32:12+03:00

Veiksmingumas ir natūralumas

HUMER nosies higienos priemonę, kuri natūraliai praturtinta jūros vandenyje esančiais mikroelementais, galima naudoti kasdienei nosies higienai. Užkerta kelią LOR susirgimams. HUMER nosies higienos priemonė sudrėkina išdžiūvusias gleives, jas atpalaiduoja ir lengvai išvalo nosį, todėl ją lengviau išpūsti.

 

HUMER nosies higienos priemonė – tai neskiestas izotoninis jūros vandens iš Bretanės tirpalas. HUMER neskiestame jūros vandenyje yra didesnė jūros mineralinių druskų ir mikroelementų koncentracija nei kituose atskiestuose rinkoje parduodamuose jūros vandens tirpaluose arba druskos tirpaluose.

 

HUMER siūlo du HUMER nosies higienos produktus visai šeimai:

✓nosies purškalą vaikams nuo 1 mėn. amžiaus. Tai HUMER nosies higienos priemonė kūdikiams ir vaikams (HUMER NOSE HYGIENE BABIES AND CHILDREN), turinti saugų purkštuką, kuris leidžia patogiau ir saugiau plauti nosį;

✓ nosies purškalą suaugusiems ir vaikams nuo 15 metų amžiaus su purkštuku, kuris leidžia mikrolašeliams lengvai pasiskirstyti.

 

HUMER nosies higienos priemonė – 100% jūros vanduo – purškalas nosiai. Indikacijos: nosies higiena, pasitaikančių LOR susirgimų gydymas (arba prevencija) ir burnos gleivinės drėkinimas sausoje aplinkoje. Prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju arba vaistininku ir atidžiai perskaitykite produkto informacinį lapelį. Ši medicinos priemonė yra reglamentuojamas sveikatos priežiūros produktas, kuris vadovaujantis teisės aktais yra paženklintas CE žyma. Laboratoires URGO Healthcare. 12/2018

D’autres cookies sont utilisés pour vous offrir une meilleure expérience, vous pouvez accepter ou refuser leur dépôt.